Соц. мережі
21 березня 2019
Обговорення топ 5 кандидатів в Президенти України

Вчора у студентському просторі Campus відбулось обговорення топ 5 кандидатів в Президенти України, відповідно до проведеного опитування серед студентів нашого університету. В обговоренні взяли участь люди з різними поглядами та уподобаннями, проте це не тільки не завадило, але й зробило наш дискус більш цікавішим та інформативнішим, завдяки представленим різним точкам зору. Результатами обговорення кандидатів та їх програм стало наступне:

✅Руслан Кошулинський - кандидат від націоналістів популярний лише частково на Західній Україні з низькою впізнаваністю в інших областях, але з програмою, в якій є конкретні дії.

✅Анатолій Гриценко - чесний кандидат проте з нечесним минулим, суть програми - «не буде - а буде» ,без будь-яких пояснень.

✅Юлія Тимошенко - жінка з багатим політичним та корупційним досвідом, Новий курс України - старий плагіат з інтернету.

✅Володимир Зеленський - нове, незаплямоване обличчя української політики без досвіду та команди, з програмою, в якій крім референдумів через інтернет конкретики більше не має.

✅Петро Порошенко - як і в кожного президента є недоліки, проте зроблено багато хороших речей, програма кандидата має чіткий план та, чи вдасться його виконати, враховуючи попередні обіцянки? @ Студентський простір "Campus"

Сповіщення